Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Susţine-ne cu un like
Susţine-ne cu un like

Categorii Produse

Cele mai cumparate

Toate produsele din topul vanzarilor

Oferte speciale

Raft pentru sticle Brikston

Raft pentru sticle Brikston

Raft pentru sticle Brikston

Raftul pentru sticle Brikston este piesa perfecta de mobilier din pivnita ta. 

6000045

14,88 lei/buc
Pretul contine TVA

Adauga in cos

Comanda minima: 1 buc

Mai multe informatii

Raftul pentru sticle Brikston este piesa perfecta de mobilier din pivnita ta. Pe langa impatul vizual placut acest suport de sticle prezinta si o serie de avantaje:

• Organizare eficienta: Acum sticlele si alte recipiente se pot depozita organizat, in spatii dedicate intrucat corpurile Brikston Raft de sticle se pot stivui si imbina astfel incat sa ocupe un spatiu redus avand in acelasi timp acces facil la fiecare dintre ele.
• Design ingenios: avand forma de fagure, raftul de sticle BRIKSTON este special gandit pentru a se potrivi depozitarii diferitelor tipuri de sticle: de vin, sampanie, whiskey chiar sticle si borcane mici pentru conserve sau alte recipient cu forme atipice.
• Depozitare estetica: rafturile va permit sa pastrati vinurile la vedere, conferind in acelasi timp un aspect elegant si ordonat incaperii in care este amplasat.
• Combinatii inedite: fiecare raft de sticle este compus din trei compartimente iar acestea se pot suprapune si imbina in moduri diferite, pe orizontala sau vertical, in rafturi extinse sau in bloc, putand creea astfel o diversitate de modele geometrice.
• Eleganta clasica: textura calda a caramizii arse si nuantele sale armonioase confera un farmec aparte oricarei incaperi.
• Versatilitate: combinatiile de rafturi din ceramica permit incadrarea cu usurinta a acestora atat in pivnite, crame, beciuri dar si in spatii moderne precum baruri, restaurante sau chiar in camara gospodinelor intrucat ceramic se potriveste atat in spatiile cu iz antic cat si in cele moderne.

Dimensiuni declarate: 375 x 310 x 120 mm

6 alte produse din aceeasi categorie:

Magazin online realizat de Brandweb