Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Susţine-ne cu un like
Susţine-ne cu un like

Categorii Produse

Cele mai cumparate

Toate produsele din topul vanzarilor

Oferte speciale

Ghid de cumpărare

Comanda online

1. Alegeti produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., click pe butonul “Adauga in cos”.

2. Verificati cosul de cumparaturi
La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

3. Trimiteti comanda
Pentru a comanda produsele alese, click pe butonul “Finalizeaza comanda”.

4. Date de facturare
Se deschide automat formularul de comanda:
A. Daca sunteti deja un utilizator inregistrat pe acest site, completati numele dvs. de utilizator si parola contului dvs., apoi click pe butonul “LOG IN”. Toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda se incarca automat. Daca ati uitat datele de logare, va puteti recupera numele de utilizator sau parola cu un click pe butonul “apasa aici” de sub campurile obligatorii.
B. Daca nu aveti deja un cont pe acest site, este necesar sa creati un cont nou. Bifati dupa caz casuta “Persoana fizica”, respectiv “Persoana juridica”. Completati toate campurile obligatorii si bifati casuta “sunt de acord cu termenii si conditiile”.

5. Aria de livrare
Livrările se fac numai pe teritoriul României.

6. Alegeti modalitatea de livrare
Bifati, dupa caz, casuta “Curier” daca doriti ca produsele comandate sa va fie livrate prin curier, respectiv casuta “Ridicare de la sediu” daca doriti sa ridicati personal produsele comandate de la sediul din Iasi, Calea Chisinaului nr. 176.

7. Specificati adresa unde doriti sa va fie livrata comanda
A. Daca doriti sa primiti produsele comandate la adresa din formularul de log-in, bifati casuta “Aceeasi adresa”. Adresa se completeaza automat. Aveti posibilitatea sa specificati detalii suplimentare in box-ul “Mentiuni”.
B. Daca doriti sa primiti produsele comandate la o adresa diferita de cea din formularul de log-in, bifati casuta “Adresa noua”. Aveti posibilitatea sa specificati detalii suplimentare in box-ul “Mentiuni”.

8. Costul transportului
Dupa completarea adresei de livrare, costul de transport este afisat automat. Comenzile care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii, beneficiaza de transport gratuit:

1) Comanda este formata doar din produsele: Placaj ceramic Klinker modern, Coltar ceramic Klinker modern, Placaj ceramic Klinker antichizat HF71, Coltar ceramic Klinker antichizat HF71, Placaj ceramic Klinker antichizat SM65P, Coltar ceramic Klinker antichizat SM65PC;

2) Valoarea cumulata a comenzii care are in componenta doar produsele de la punctul 1 trebuie sa depaseasca un total de 1000 lei inclusiv TVA. Comenzile sub 1000 lei inclusiv TVA se platesc in functie de kilometraj (cu plecare din localitatea Iasi, judetul Iasi). 

9. Trimiterea comenzii
Bifati din nou casuta “sunt de acord cu termenii si conditiile”. Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “TRIMITE COMANDA”. Dupa fiecare comanda plasata, datele dvs. de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

10. Modalitatea de plata
Dupa trimiterea comenzii, veti primi un mesaj la adresa de email specificata in datele contului dvs. In acest mesaj se va confirma receptia comenzii dvs. si disponibilitatea pe stoc. Mesajul va contine o factura proforma cu produsele comandate si suma totala de plata, conform comenzii dvs. Plata se face in baza facturii proforma emise de Brikston Construction Solutions SA prin Ordin de plata, depunere in numerar la casieria Brikston Construction Solutions SA sau prin depunere in contul specificat in factura proforma.

B. Livrarea comenzii
Livrarea marfii se face dupa confirmarea incasarii, in contul Brikston Construction Solutions SA, a proformei emise de catre aceasta companie. Dupa incasarea platii, veti primi un mesaj pe adresa de email prin care se confirma trimiterea mărfii. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului cu produsele comandate trebuie sa se prezinte o imputernicire semnata. In cazul livrarii bunurilor prin curier, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport. Coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare etc.

C. Timpul de livrare
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea de livrare aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Comanda ajunge la adresa de livrare specificata de dvs. prin curier, in maxim 30 de zile de la efectuarea platii. In cazul in care acest termen nu poate fi respectat, Brikston Construction Solutions SA va propune un alt termen prin factura proforma. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

D. Conditii de retur

"Consumatorul are dreptul sa se retraga din contract prin transmiterea prin posta a formularului de retragere (consemnat si semnat), prevazut in partea B din anexa OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor." 
Acest drept de renunţare la cumpărare nu poate fi invocat pentru produsele ridicate de către consumator din depozitul fabricii sau de la distribuitorii nostrii, direct sau prin delegat, caz în care cumpărarea se consider efectuată numai după ce marfa a fost recepţionată şi ridicată. Beneficiază de acest drept doar consumatorii persoane fizice sau grup de persoane constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.

Consumatorul nu poate renunţa la cumpărare în următoarele cazuri: produsele au facut obiectul unei comenzi speciale, sau au fost distinct personalizate la cererea consumatorului, prezinta urme de lovire sau deteriorare, ambalajul si etichetele de identificare ale produselor au fost deteriorate, pachetele cu produse descompletate, produse aduse într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie.”

Returul produselor se poate face prin servicii de curierat sau direct la sediul Brikston Construction Solutions SA, din Iasi, Calea Chisinaului nr. 176, de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 16:00, inainte de expirarea perioadei de 14 zile de la data comunicarii in scris catre BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS S.A. a renuntarii la cumparare.

In cazul returului, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Returul este acceptat doar daca produsele sunt in stare perfecta, in ambalajul original intact. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie.

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate, se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de 14 zile de la primirea formularului de retragere, dar nu mai devreme de data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului, conform careia acesta a trimis produsele.

E. Garantia produselor
Produsele din gama Brikston Klinker sunt garantate pe baza Certificatelor de garantie şi a facturii care se înmânează la momentul ridicării sau livrării produselor.Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie pe baza Certificatelor de garantie şi a facturii care se înmânează la momentul ridicării sau livrării produselor, conform legislatei in vigoare si declaratiilor de conformitate ale producatorului.

F. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal
Brikston Construction Solutions SA este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 29281/22.08.2013.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de Brikston Construction Solutions SA sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale Brikston Construction Solutions SA sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon , adresa si CNP.

Optarea pentru abonarea la newsletterul Brikston implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Brikston Construction Solutions SA.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual BRIKSTON, informarea despre produsele si promotiile BRIKSTON sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de BRIKSTON, realizarea de rapoarte statistice.

Brikston Construction Solutions SA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Brikston Construction Solutions SA cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

Brikston Construction Solutions SA va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter Brikston Construction Solutions SA poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

- prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
- prin trimiterea unui email la adresa newsletter@brikston.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa newsletter@brikston.ro prin care furnizeaza datele modificate.


Contul meu

Urmariti-ne

Contactati-ne

  • BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS SA
  • Iasi, Calea Chisinaului nr. 176
  • 0232 200 245
  • E-mail: office@brikston.ro

Testimoniale

Magazin online realizat de Brandweb